Stacken Bilvård - allt inom bilvård och biltvätt för entusiasten


Stackens bilvårdsforum


Tråden handlar om : Kladd från popplar
Bevaka denna tråden. Då får du ett epost, när nya inlägg görs.


Inskickad av Y - 2000-09-13 09:34:48
Läst 17297 gånger 
Jag råkade parkera under några popplar under lövsprickningen och fick fullt med kladdiga fläckar på bilen. Försökte tvätta bort dem med alla möjliga och omöjliga medel utan större framgång. Nu verkar det som om detta kladd har frätt bort klarlacken! Är det någon som vet hur man får bort kladd från popplar effektivt? <br>För förtydligande: det är lövhöljena som är kladdiga, när löven spricker ut så dråsar höljena ner <br> <br>


Inskickad av David L - 2000-09-14 15:18:02
Läst 17296 gånger 
Det brukar gå bra att tvätta bort det med rödbränsle.<br>Sitter det riktigt ordentligt, eller man fått märken, så kan man polera med en bilpolish.<p>Det brukar fungera bra<p>MvH<p>David L<p>> Jag råkade parkera under några popplar under lövsprickningen och fick fullt med kladdiga fläckar på bilen. Försökte tvätta bort dem med alla möjliga och omöjliga medel utan större framgång. Nu verkar det som om detta kladd har frätt bort klarlacken! Är det någon som vet hur man får bort kladd från popplar effektivt? <br>> För förtydligande: det är lövhöljena som är kladdiga, när löven spricker ut så dråsar höljena ner<p> <br> <br>


Postad 2010-08-18 15:45:16mkaymer, mkaymer
Medlem på Stacken sedan 2010-08-17
Läst 16669 gånger 
Detta inlägget har raderats då det strider mot forumets policy, eller av annan anledning önskats raderas.


Detta inlägget har redigerats 2010-08-18 18:33:19
För att skriva krävs att man är inloggad.Stacken är inte ansvarig för eventuella felaktigheter i innehållet i inläggen och förbehåller sig rätten att ta bort eller redigera en text vars innehåll betraktas som oseriöst eller olämpligt.
Olämpligt innehåll kan t.ex. vara pornografiska införanden, annonser med rasistiska eller liknande inslag av stötande karaktär.
Annonser vars innehåll är olagligt på något sätt kommer också att raderas.
Stacken tar inte ansvar för information som framförs i forumet, och kan inte hållas ansvarig för eventuella felaktigheter och följder därav.

Moderator för forumet är : David


Sök i bilvårdsguiderna
Klicka här för att komma till Autosale.nu eller gör en sökning direkt ur databasen nedan!
 
 
  © Stacken 1997 - 2014